AJIM's FRIEND

Saturday, March 17, 2018

Di Matamu - Sufian Suhaimi ( Cover by Azim )

Ramai yang cuba nk tampilkan versi nyanyian masing2 dgn lagu yang tengah VIRAL sekarang ni.. Apa yang menarik berkenaan lagu ini adalah it is such an easy listening song, melodi yang mudah & lirik yang menusuk KALBU! At the same time, kene pulak dgn keadaan semasa berkaitan kes putus tunang Sufian Suhaimi & Elfira Loy.. So mood lagu ni mmg sesuai dengan emosi & keadaan semasa.

Emosi aku pun mmg xbrapa nk stabil lately, so mudah bebenor lah nk meresap rasa dalam lagu ni.. CHISSS!!

Moga Sufian Suhaimi tabah & kuat menghadapi dugaan kali ni.. Thanks for sharing your talent with us! Moga ada sinar yg membahagiakan utk kamu dimasa hadapan.. Doakan utk aku skali pleaseeee.. Hohoho!!

Memandangkan lagu ni tgh Viral, mmg ade beberapa org teman yg dh request utk Jim rakamkan lagu ni.. Nasib baik ade org upload minus one ni kt Smule. Boleh lah kita record & feeling nyanyi mcm lagu kita.. Hahaha..

Here it goes..


Ok, sila mulakan kecaman anda sekarang! 1..2...3... GOOOOOOO!!!

No comments:

"JANGAN MENINGGI DIRI, TAK SALAH MERENDAH DIRI"

"DON'T PRETEND LIKE A DIVA"

"BE YOUR SELF, NOT TRY TO BE LIKE OTHERS"